Nyári Zenés Estek - visszatekintés

Dátum: 
2018. szeptember 26. 08:00

Balatonkenese Város Önkormányzatának támogatásával idén nyáron ismét hangversenyekre hívtuk és vártuk szeretettel a helyi zenebarátokat, nyaralóvendégeinket.

Július 4-én Gerencsér Zoltán győri hegedűművész és Németh Sándor budapesti orgonaművész barokk kamaraestjét hallhattuk az első alkalmon, majd 10-én Kővári Péter veszprémi orgonaművész adott koncertet, 19-én pedig Rohmann Ditta csellóművész és Fassang László orgonaművész műsorával zárult a sorozat.

Ezenkívül külön koncert keretében a RecitaTrio is játszott Balatonkenesén, valamint jótékonysági koncerten hallhattuk Füredi Veronika helyi hegedűművész és Horváth Alina zongoraművész játékát.

Az alkalmakon ismét szépszámú hallgatóságot köszönthettünk, nagyon sokan évről-évre visszajárnak. A következő évben, években is folytatjuk a hagyományt: Balatonkenese város neve most már sok nemzetközi hírű művész honlapján is megjelenik, s terveink, lehetőségeink és reményünk szerint még sok ilyen embert láthatunk vendégül Balatonkenesén a következő esztendőkben.

Sipos Csaba
ütőhangszeres kamaraművész, kántor

A hét igéje:

Krisztus mondja: "Halott voltam, de íme, élek örökkön-örökké, és nálam vannak a halál és a pokol kulcsai."

(Jelenések könyve 1,18)

Aktuális

Vasárnapi hirdetések a
legutóbbi "Mécses"-en:

Alkalmaink:
• Bibliaóra szerdán 18 órakor a Gyülekezeti Házban
• Gyülekezeti énekóra szombaton 17 órakor Boda Judit vezetésével
• Istentisztelet Akarattyán vasárnap 9-kor az Imaházban (Köztársaság u.)
• Istentisztelet Kenesén vasárnap de. fél 11-kor a Templomban

Tartalom megosztás

Feliratkozás Tartalom megosztás csatornájára